szerda, március 05, 2014

Takarodjál Gyula!

március 5, 2014 by irsajani

Ne rágalmazzál Gyula, ne uszítsál Gyula!
Nem szégyelled magad Gyula?
Mühosz-os vagy Gyula?
Egy olvasói hozzászólásra válaszolnék, mely a Műhosz –os szervezett bűnözést hivatott erősíteni uszítással, hazudozásra alapozott rágalmazással.
kbb
Olvasói hozzászólás.
Az elidegenítő uszítás:

„…nem hiszem, hogy szívesen fognak majd veled pecázni.”
Az emberek tényként kezelnek állításokat.
Aztán egy kis idővel később, már komplett szervezett bűnözői banda alakult az elidegenítésemre Gyula! Nyilvánosan megaláztak, hogy kiszolgálják a Műhosz-os zaklatós buzi (Udvari Bolond) kéjét Gyula! A buzerációs célzatú internetes zaklatásához tartozó kiközösítéssel Gyula! Ezek mind alapvető jogaimat sértő bűnözők voltak Gyula!
Te is ezt a fajta Cyberbullyng-hoz tartozó kiközösítést erősíted Gyula?
Ne magyarázd meg Gyula!
Érdekesség képen…
Sok emberrel horgásztam már sok tíz év alatt, de még eddig egy sem kérdezte meg, hogy Te ápolod a zsinórodat? Mindenki kidobja a francba, ha már nem jó és vesz egy tökéletest, egy újat Gyula! A nem ápolt zsinórok nem torlódnak Gyula! Minden felesleges kacatot kidobunk Gyula! A természetben MINDEN így működik Gyula! A saját tested is állandóan kidobja a szükségtelent. (Pld ez a hozzászólásod is ilyen volt Gyula!)
Meglátásom szerint a rendmánia és a felszerelés fétizmus egy pótcselekvés valami helyett, amit úgy hívunk horgászat és halfogás.
Lehet szeretni a felszerelést, vagy az eszközöket, de ezek csak eszközök maradnak csupán a végső célhoz. A pszichológia szakkönyv azt tartja, hogy ne a kacatokat szeresd, hanem a feleséged és a családodat, na meg a barátaidat. Álláspontom szerint ez a helyes irány.
Tehát a szeretetünket nem tárgyaknak adjuk, hanem élőlényeknek.
Hogy a horgászati tárgynál maradjunk és értsed, pld a kifogott halnak adott egy új lehetőség az életre, ez is a szerette egy fajta kimutatása.
A rágalmazás bűncselekménye.
„Nekem ez nagyon nagyképűségre utal.”
Ez azonban valótlan sugallás, mert azért valaki nem nagyképű, hogy 12 000Ft-os zsinór helyett 4000Ft-os műlegyező zsinórt használ azért, mert annyit horgászik, hogy 1-max. 1,5 év alatt állandóan szétmegy darabokra a műlegyező zsinórja, mert nem bírja a terepet Gyula.
Az elmúlt 6-7 év alatt biztos ledaráltam 5-6 spulni műlegyező zsinórt Gyula.
Ha minden nap kifényezed a zsinórt, akkor is leválik róla a kövezéses horgászatnál róla a bevonat 1 év alatt Gyula!
Ne magyarázd meg Gyula!
Próbáld ki inkább Gyula!
Akár 2 év börtönt is tolhatnak rágalmazásért Gyula!
Ne magyarázd meg Gyula!
Próbáld ki inkább Gyula!
Végszó.
Nem vagyok nagyképű Gyula!
Takarodjál Gyula!
Nagyon hamar beültetlek egy bíróságon a vádlottak székébe, aztán járhat majd a pofád Gyula!
Tudom, hogy nem szégyelled magad, pedig kéne Gyula!
Etika Gyula?
Erkölcs Gyula?
Tisztesség Gyula?
Műhosz-os vagy, Gyula?
„Nem tetszenek a tanaid, de ezek a kis apró dolgaid még inkább nem, szállj le egy kicsit a földre” Gyula!
Takarodjál Gyula!
A stílusoddal van baj Gyula!
Na meg azzal is, amit VALÓJÁBAN képviselsz Gyula!

Természetesen ettől függetlenül én elfogadom, ha valaki horgászat helyett a kütyüket fényezi. Bárkinek joga van hozzá! Én a pecázásra szavazok.
Ez a lecke a feltétel nélküli elfogadásról szólt Gyula!

Előtted a kép?
Ép egy horgászkaland kellős közepén vagy. Átküzdötted magad a dzsungelen, tiszta sár vagy mindenhol, a seggedbe 96db bogáncs, a hátadba 113db és a hajadba kettő. Ezer fok van, kibírhatatlan. Valahogy beküzdöd magad a térdig sem érő vízbe. Az iszap is térdig ér. De mindez nem számít, végre dobni tudsz. Már éppen dobnál harmadszorra, amikor arra leszel figyelmes, hogy a zsilipkezelő megint rád engedte a vizet. Egy 80 cm-es cunami tart feléd, ami ha telibe ver, akkor Te innen már nem mászol ki. Az életedért küzdesz, de a magas 3 méteres, meredek, sáros falon nem könnyű feljutni. Egy csomó csalánba tudsz kapaszkodni csupán, hogy annak segítségével felhúzd magad. A botot és az egyéb kacatokat már rég elhajítottad, kit érdekel! Itt az életedről van szó. A víz vészesen közeledik, ahogy húzod fel magad a meredek sáros falon a csalán csípi irdatlanul a kezed, az utolsó pillanatok ezek, vagy megcsinálod, vagy elbuktál végleg.
És ekkor valaki megszólal: „Te szoktad ápolni a zsinórjaidat?”

Azt tudom tanácsolni, hogy ezt a Műhosz-os „Buzis” bácsival jól meg tudjátok dumálni.  Ápolgassátok egymás zsinórját!
Én meg örülök, hogy élek…

Ilyenek a kalandok Gyula!
Izgalom, kihívás, veszélyek és ápolatlan műlegyező zsinór.
Én ezt választottam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése